Voetreflexmassage

Wat is voetreflexmassage en hoe werkt het?
Zolang er voetreflex in het woord zit, is de theorie gebaseerd op reflexpunten. Er bestaan natuurlijk ook "standaard" voetmassages. Vaak zijn deze massages dan niet gericht op reflexpunten maar alleen op ontspannende massagetechnieken. De voetreflexmassage zal gericht zijn op reflexgebieden en ook op ontspannende massagetechnieken .

Ziekte en pijn zijn een weerstand tegen het leven, die zich op een natuurlijke manier ontwikkelen.
Voetreflexmassage brengt levensprocessen die zich hebben vastgezet weer in beweging. Als een orgaan of lichaamsdeel niet helemaal goed werkt, weerspiegelt zich dat in de voeten. Dit zijn de energiereflecterende punten. De plek in de voet die overeenkomt met een niet goed functionerend orgaan wordt pijnlijk. De
pijnlijke plek in de voet ontstaat in eerste instantie doordat de doorstroming van energie blokkeert. Er gaat minder bloed en lymfevocht stromen. Afvalstoffen kunnen moeilijker afgevoerd en voedingsstoffen moeilijker aangevoerd worden. Door vermeerdering van afvalstoffen krijg je een slechtere doorstroming, langzaam slibt alles dicht.Niet alleen afvalstoffen worden afgevoerd ook de emoties en geestelijke spanningen worden verwerkt en losgelaten. Daardoor komt er meer ruimte. Het bloed dat meer gaat stromen geeft het lichaam nieuwe kracht en warmte. Men krijgt inzicht in en wordt zich bewust van zijn eigen leven en zijn plaats in het geheel.

Voor wie?

Voetreflexologie is voor iedereen met klachten zowel lichamelijk als emotioneel. Ook zonder concrete klachten kan de behandeling worden aanbevolen ter ondersteuning van algeheel welbevinden zoals vermoeidheid, lusteloosheid en bijvoorbeeld gevoel van onrust. Door een voetreflexbehandeling zal eerder de balans tussen lichaam en geest teruggevonden worden, waardoor klachten verminderen of verdwijnen.

Voetreflexologie vermindert of verwijdert volgende klachten:
- Rug- nek- en schouderklachten     
- Keel- neus en oorklachten
- Hoofdpijn klachten
- Spijsverteringsproblemen
- Slaapstoornissen
- Depressie
- Hormonale disbalans
- Gewrichtsklachten
- Emotionele klachten
- Overgangsklachten


Behandeling Prijs
Voetreflexmassage 20 minuten €30
Voetreflexmassage 30 minuten €40
Voetreflexmassage 50 minuten €60
Voetreflexmassage 20 minuten + basis pedicure €70
Voetreflexmassage 30 minuten + basis pedicure €80
Voetreflexmassage 50 minuten + basis pedicure €100
Voetreflexmassage 20 minuten + basis pedicure + gellack €85
Voetreflexmassage 30 minuten + basis pedicure + gellack €95
Voetreflexmassage 50 minuten + basis pedicure + gellack €115