Nieuw!

 


Corona nieuws

Yes!!

We mogen weer!

Vanaf 11 mei is het voor de contactberoepen weer toegestaan om te gaan behandelen.
Voordat ik een behandeling mag starten moeten we ons houden aan een paar huisregels:

- Voordat er een behandeling plaats vindt worden er een paar vragen gesteld over uw gezondheid.

- Ik vraag u uw handen te desinfecteren met desinfectie handgel. Deze staat in de wachtruimte.

- Heeft u koorts, bent u verkouden/ benauwd en voelt u zich niet fit. Dan kan ik u helaas niet behandelen en maken we telefonisch een nieuwe afspraak.

- Hoest/ nies in uw elleboog.

- We houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.

- Kom alleen.

Had u een afspraak staan in week 20 (11 t/m 14 mei) en week 21 (18 t/m 20 mei) en is deze onlangs geannuleerd? Dan neem ik zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om deze behandeling indien mogelijk alsnog door te laten gaan.  

De verjaarsdagskorting en de cadeaubonnen die zijn komen te vervallen in de tijd dat ik met zwangerschapsverlof was
(8-11-2019 tot 6-4-2020) blijven geldig tot 6 maanden nadat ik weer mag werken. (dus tot 11 november 2020)

Voor vragen of opmerkingen mag u altijd bellen of een mail sturen.
U kunt online een (nieuwe) afspraak maken via de knop 'online afspraak maken'.

Blijf gezond en heel graag tot snel!
Hanna Harkema

Beauty & Feet Bolsward

 


Klik hier om een tekst te typen.
Op 22 december 2019 om 16.11 uur
zijn wij trotse ouders geworden van onze prachtige dochter
Sara Sophia Bleijinga

Zowel moeder als dochter maken het goed!


Roelof & Hanna
Bottinge 72
8604 AL
SNEEK

Vanwege de corona crisis mag ik wat langer genieten van mijn zwangerschapsverlof. Al had ik graag weer aan het werk willen gaan. Iedereen is erg nieuwsgierig naar Sara.
Vandaar hier een foto van Sara waar ze 4 maanden oud is!
Sara is rustig, vrolijk meisje wat erg tevreden is.


Henna brow treatment!

De henna brow treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.
De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruik, is Brow Henna is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid.

Henna is een alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Want er komtgeen ammoniak en oxidantaan te pas. De formule is een combinatie van debeste kwaliteit.Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. Henna kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. En blijft tot 6 weken op de haartjes.

Henna wordt gewonnen uit de hennastruik, Lawsonia inermis. Het is een struik die van nature voorkomt in Noord-Afrika, het Nabije Oosten en India. De hennastruik wordt al sinds ca. 3500 v. Chr. gekweekt. Van de bloemen kan parfum worden gemaakt, terwijl de kleurstof wordt gewonnen uit de groene herfstbladeren.

Verschil met henna tinten en verven van de wenkbrauwen

Een gewone wenkbrauw verf is bedoeld om de haartjes een kleur te geven. Doordat de lichte haartjes gekleurd worden lijkt de wenkbrauw voller. Gaatjes kunnen niet opgevuld worden. Het effect is ongeveer 3 weken zichtbaar.

Een henna verf is een dikke pasta die stevig op de wenkbrauw wordt aangebracht. De henna is 100% natuurlijk. De Henna geeft kleur af op de haren en de huid. Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Hierbij kunnen gaatjes wel opgevuld worden. De eerste tijd is bijtekenen niet meer nodig. Het effect blijft tot 14 dagen op de huid en 5/6 weken op de haren zichtbaar, afhankelijk van het huidtype en de juiste nazorg.


 

Nieuwe voetbalsem lijn.

Maak kennis met HFL Labaratories, Roselan balm.

Voor verzorging van de bijzonder droge huid.

Roselan is een intensief werkend product voor de cosmetische verzorging van de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de rode gevoelige huid over het gehele lichaam. Deze zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en verzorgt de diepere huidlagen met behulp van je eigen lichaamsvocht. 

Heeft u een droge, ruwe of rode gevoelige huid dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Dermoleen cream. 

Werking:
De Roselan Balm is op basis van zuivere Lanoline dat als menselijk talg werkt. Daarnaast zit er een zeer klein percentage Salicyl Acid in die de ruwe schrale en geprikkelde huid verzorgt.

Dit mag door diabetische patiënten gebruikt worden!

 

Te gebruiken bij de cosmetische verzorging van:
● Rode, gevoelige huid
● Kloofjes, eeltplekken.

Toepassing:
Breng 2 maal daags de Roselan Balm aan op de huid


Nieuwe uitdaging!
Vanaf 20 september 2017 ga ik de opleiding Voetreflexmassage volgen in Leeuwarden.
Deze opleiding duurt tot april 2018. Inmiddels ben ik geslaagd voor de  voetreflexmassage en kunt u online deze heerlijke massage boeken. 

Wat is voetreflexmassage en hoe werkt het?
Zolang er voetreflex in het woord zit, is de theorie gebaseerd op reflexpunten. Er bestaan natuurlijk ook "standaard" voetmassages. Vaak zijn deze massages dan niet gericht op reflexpunten maar alleen op ontspannende massagetechnieken. De voetreflexmassage zal gericht zijn op reflexgebieden en ook op ontspannende massagetechnieken .

Ziekte en pijn zijn een weerstand tegen het leven, die zich op een natuurlijke manier ontwikkelen.
Voetreflexmassage brengt levensprocessen die zich hebben vastgezet weer in beweging. Als een orgaan of lichaamsdeel niet helemaal goed werkt, weerspiegelt zich dat in de voeten. Dit zijn de energiereflecterende punten. De plek in de voet die overeenkomt met een niet goed functionerend orgaan wordt pijnlijk. De
pijnlijke plek in de voet ontstaat in eerste instantie doordat de doorstroming van energie blokkeert. Er gaat minder bloed en lymfevocht stromen. Afvalstoffen kunnen moeilijker afgevoerd en voedingsstoffen moeilijker aangevoerd worden. Door vermeerdering van afvalstoffen krijg je een slechtere doorstroming, langzaam slibt alles dicht.Niet alleen afvalstoffen worden afgevoerd ook de emoties en geestelijke spanningen worden verwerkt en losgelaten. Daardoor komt er meer ruimte. Het bloed dat meer gaat stromen geeft het lichaam nieuwe kracht en warmte. Men krijgt inzicht in en wordt zich bewust van zijn eigen leven en zijn plaats in het geheel.

Voor wie?

Voetreflexologie is voor iedereen met klachten zowel lichamelijk als emotioneel. Ook zonder concrete klachten kan de behandeling worden aanbevolen ter ondersteuning van algeheel welbevinden zoals vermoeidheid, lusteloosheid en bijvoorbeeld gevoel van onrust.
Door een voetreflexbehandeling zal eerder de balans tussen lichaam en geest teruggevonden worden, waardoor klachten verminderen of verdwijnen.

Voetreflexologie vermindert of verwijdert volgende klachten:
- Rug- nek- en schouderklachten     
- Keel- neus en oorklachten
- Hoofdpijn klachten
- Spijsverteringsproblemen
- Slaapstoornissen
- Depressie
- Hormonale disbalans
- Gewrichtsklachten
- Emotionele klachten
- Overgangsklachten