Nieuw!


2 nieuwe anti schimmel producten!

 

ProtectAir 10 day fresh schoenen spray!

Heeft u last van schimmel (kalk) nagels, zwemmerseczeem of onaangename voetgeur? Dan biedt de 10 Day Fresh schoenen spray van ProtectAir uitkomst. De spray voorkomt herinfectie door schimmels en bacteriën in uw schoenen, het ondersteunt de behandeling van schimmel (kalk) nagels en zwemmerseczeem en verwijdert en voorkomt geur in (sport)schoenen en sportartikelen.

 

Klik hier voor meer informatie!

 

Funghi clear anti schimmel spray!

 

FunghiClear anti-schimmel spray is een van de beste middelen om kalknagels, nagelschimmel en voetschimmel en zwemmerseczeem te behandelen

● Effectief tegen voet- en nagelschimmel
● Aanbevolen door professionals
● Medisch keurmerk klasse 1
● Handige up-side-down spray-flacon
● Uitsluitend natuurlijke ingrediënten

 

Klik hier voor meer informatie!

 


Orly breathable                                                            

Zuurstofdoorlatende nagellak, de nagellak die ademt.

- Ideaal voor schimmel (kalk) nagels! Omdat de nagellak zuurstofdoorlatend is mag je de anti schimmel producten door blijven gebruiken. Het dringt alsnog door de nagel door en worden de schimmels tegen gegaan.

- Alles in 1 nagellak, de base coat en top coat zit al in het potje.

- Laat vocht en zuurstof door. Dit komt omdat dezelfde techniek is gebruikt als bij contactlenzen. Daarvoor voorkom je dat de nagels scheuren en afbrokkelen.

- Het is een treatment + color behandeling, verrijkt met Argan olie, Pro Vitamin B5 en Vitamin C.

- Het is ook gecertificeerd: VEGAN, HALAL en Cruelty Free.

Alle Orly producten zijn vrij van schadelijke stoffen!
Dit wordt ook wel 13- free formula genoemd.


Wandelwol

Wandelwol 10 gram

€ 14,95

Wandelwol 10 gram

€ 14,95

Wat is antidruk-wol?

WandelWol® antidruk-wol bestaat uit 100 % super zachte en mild gereinigde schapenwol, zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. De wol is zacht en bevat lanoline (wolvet). De wol kan gedragen worden in uw schoenen en helpt pijnlijke voeten en blaren voorkomen.  

De antidruk-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert tegelijkertijd. De wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en is eveneens verzorgend voor teennagels en voeten. WandelWol® antidruk-wol is een natuurproduct en is volledig biologisch afbreekbaar.

  • 100 % wol
  • 100 % biologisch afbreekbaar
  • Werkt druk-ontlastend en huidherstellend
  • Herbruikbaar
  • Biedt verlichting bij vele voetklachten (likdoorn, blaren, hielspoor, pijnlijk eelt, kloven, wratten, wintervoeten, etc…)
  • Ook prettig bij irritaties van gips (bij een polsbreuk bv), brilpootje, nikkelallergie knoop of riem, bh-bandje, etc...

100 % Nederlands product. 


Voor wie?

Wandel Wol® antidruk-wol is geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet. Bij koude voeten, voetstand-afwijkingen, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor, een branderig gevoel onder de bal van de voet en ook ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen.

De antidruk-wol kan verlichting geven bij wintertenen en hielspoor. Het product werkt niet genezend, maar houdt de warmte bij de tenen die zijn aangedaan en verzacht de drukpijn bij het lopen.


Heilzame werking

Schapenwol bevat van nature een zacht en verzorgend laagje lanoline, ook wel wolvet genoemd. Dit houdt uw voeten zacht en soepel. Daarnaast kan de huid van vochtige voeten zacht worden door wandelen of sporten. Hierdoor is de huid kwetsbaarder en meer vatbaar voor blaren. Schapenwol is luchtig, absorbeert transpiratievocht en ventileert goed. Zo krijgt vocht geen vat op uw voeten. Reeds ontstane blaren worden door de wol verzacht en tegelijkertijd helpt het nieuwe blaarvorming voorkomen. Het werkt ook verzachtend bij likdoorns, hielspoor, stootnagels, wintertenen en vervelende drukplekken


Hoe gebruik ik wol voor de voeten?

De wol kunt u rond uw tenen en voorvoeten verdelen. Vervolgens doet u uw sokken eroverheen en stapt u in uw schoenen. WandelWol® is te gebruiken in al uw schoenen: pumps, ballerina's, wandelschoenen, laarzen, voetbalschoenen, ski schoenen etc.

 

In de verpakking zit ook een duidelijke gebruiksaanwijzing.


Online shoppen in de webshop!

Vanaf nu kunt u ook online uw producten kopen!

- Beauty producten
- Pedicure producten
- Make - up
- Nagellak
- Accessoires

De bestelde producten kunt u tijdens openingstijden ophalen in de salon of kan naar u verzonden worden. 


HFL Solution spray + Dadi'Oil
De gouden combinatie!

Er is een nieuwe manier om van uw kalk (schimmel) nagels af te komen!
Met deze twee producten bent u sneller van uw kalk (schimmel) nagels af. 
2x daags de solution spray + dadi'oil gebruiken. Ook kan de spray gebruikt worden  voor voetschimmel tussen de tenen of op de voet.