Orly


ORLY heeft een uitgebreide nagelverzorgingslijn ontwikkeld voor het verzorgen van uw nagels. Met de verzorgingsproducten van ORLY kunt uw nagels voorzien van de effectieve verzorging die uw nagels nodig hebben. Wanneer de verzorging van uw nagels zorgvuldig is zal het de sterkte, de draagbaarheid, de kleur hechting en de glans van uw nagels verbeteren.

ORLY stopt nooit met het ontwikkelen en zoeken naar nieuwe ideeën. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste mode trends, levert het getalenteerde ORLY-team van kleurexperts de ideeën, kleuren en texturen waar ORLY gebruikers dol op zijn. Voor consumenten en professionals.

Mooie manicures en pedicures beginnen met sterke, gezonde nagels. ORLY biedt een uitgebreide reeks producten en tools die de voorbereiding, voeding, bescherming, glans geven en de droogtijd verkorten. ORLY maakt het gemakkelijk om de juiste producten te kiezen en zorgt voor een optimaal resultaat. ORLY producten zijn Vegan, Cruelty Free, Halal en vrij van schadelijke ingrediënten.  Gemaakt met liefde, vanuit Los Angelos, USA.